Emilia arbetar som konsult på Recruitive sedan 6 månader tillbaka, vi träffar henne i Sundbyberg på en lunch, Innan Recruitive så arbetade hade hon en period på Pizza Hut där hon avancerade snabbt till arbetsledare innan hon hoppade över till Scandic som konferensansvarig. 

Berätta om ditt uppdrag!

Jag trivs mycket bra! Det är ett spännande arbete där jag fungerar som spindeln i nätet och håller koll på allt som rör kontoret, tex ansvarar jag för att beställa catering till event och konferenser. Har många kontakter med leverantörer och internt!

Hur kom du i kontakt med Recruitive?

Jag såg en annons på Instagram och sökte direkt i mobilen det var super smidigt, jag var nog på bussen på väg hem från förra jobbet. Sen blev jag kallad på intervju och träffade en rekryterare sen gick allt väldigt fort! Och nu är jag här och trivs toppen!

Vad är det bästa med att vara konsult på Recruitive?

Spänningen med olika uppdrag, möjligheten att utvecklas, vet aldrig vad som väntar runt hörnet och så knyter jag väldigt mycket kontakter! Så klart känner jag även en trygghet i min fasta anställning. Att vi har AW varje månad är så klart super uppskattat, något jag också gillar är att jag känner mig sedd som medarbetare och får snabb återkoppling från min konsultchef när jag har haft frågor.

Har du tips till andra jobbsökare?

Våga Söka!! Fastna inte för kraven i annonsen, vad är det värsta som kan hända? Våga tro på dig själv och gå utanför din “comfortzone”.

Har någon plan för sommaren?

Jag kommer ha 3 veckors semester, vill spara några veckor till vintern. Men vi sitter just nu hemma och planerar vart vi ska ta vägen!

Kan du beskriva din personlighet?

Glad, Energirik, Envis, Flexibel, Driven och så gillar jag sovmornar(skratt).

Kan du vara dig själv på jobbet?

JA verkligen! Har ett bra team vilket är super viktigt och vi klickar verkligen!

Vill du komma till vår Instagram där Emilia såg vår annons? Klicka då här nedan

https://www.instagram.com/recruitive/

Eller vill du söka direkt i mobilen? Klicka då på nedan länk.

Sök jobb utan CV