Tjänst

Hitta Framgångsnyckeln

Tillsammans med Validero hittar vi nyckeln till framgång.

Kontakta oss direkt

Recruitive hittar nyckeln till framgång. Tillsammans med vår partner Validero mäter vi vilka egenskaper som dina bästa medarbetare har och jämför dem med olika medelvärden. Om gruppen visar sig ha en profil som inom vissa egenskaper starkt särskiljer sig från normen, har vi kartlagt deras framgångsprofil.

Vidare använder vi personlighetstest som urvalsmetod där de ansökandes resultat jämförs med Testprofilen. Ansökande som har rätt egenskaper för att lyckas och förväntas ha framgång går vidare i processen. På så sätt säkerställs att endast ansökande som har rätt personlighet och motivation till framgång blir anställda.

All testning sker via webben med unik och direkt återkoppling utan ett personligt möte, vi tillsammans med Validero vänder på urvalsprocessen för att enbart intervju rätt kandidater, detta säkerställer även en mångfald då vi inte läser CVn eller namnen.

Denna tjänst ingår i uppstart processen vi avtal om bemanningspool / studentbemanning, uppstarts avgift ca 50,000 – 60,000 ex moms, därefter konsulter per timme från 198:-/h ex moms. För utförligare offert kontakta oss! Vi hjälper er att hitta ert vinnande team!

Arbeta med oss

Kontakta oss och
berätta om era önskemål

Svenskt näringsliv

Svenskt näringsliv auktoriserade

Auktoriserade

Svenskt näringsliv auktoriserade

Auktoriserade

Svenskt näringsliv auktoriserade

FÅ ETT GRATIS INFOPAKET SKICKAT TILL DIG

Fyll i din e-postadress så skickar vi mer information.
Recruitive är specialicerade på rekrytering för kundtjänst, HR, försäljning, ekonomi och administration.

Recruitive är auktoriserat rekryteringsföretag och bemanningsföretag.
close-link