Kalle tog studenten i våras och bara två veckor senare hade han fått sitt första jobb, som kundtjänstmedarbetare hos Teleperformance. 

Hur trivs du med ditt jobb?

Jag trivs mycket bra! Arbetet är kul och jag trivs även mycket bra med allt runt omkring jobbet. Sammanhållningen med kollegorna är mycket bra.

Hur kommer det sig att det blev kundtjänst för dig?

Precis innan jag slutade skolan i våras reflekterade jag över vad jag ville göra efter studenten. Jag kom fram till att jag ville jobba, gärna så snabbt som möjligt. Jag började leta efter jobb nätet. När jag såg Recruitives annons om kundtjänstmedarbetare tyckte jag det lät som ett bra och roligt jobb och skickade in en ansökan. Sedan gick allt rätt snabbt, först träffade jag Recruitive på en intervju och sedan Teleperformance. Två veckor efter gymnasiet var avklarat påbörjade jag min utbildning hos dem.

Vad är det bästa med ditt jobb enligt dig?

Med mina arbetsuppgifter skulle jag absoluta säga att det är att man hela tiden får vara social, samtala och hjälpa människor. Med själva arbetsplatsen skulle jag onekligen säga att det är storleken på företaget och möjligheterna att avancera det medför. Sen får man ju absolut inte glömma pingisspelandet på rasterna och alla AfterWorks.

Vad vill du säga till dem som överväger ett jobb inom kundtjänst?

Att komma och arbeta med oss! Vi har en bra sammanhållning och arbetet är roligt, man känner verkligen att tiden går fort på jobbet.