Enkelt att skala upp efter behov

Cybercom är ett IT-konsultföretag med kontor på en rad platser runt om i landet. Pernilla Brolin, HR Partner på Cybercom, uppskattar att kunna hyra in personal när behovet uppstår.
IT-branschen är en snabbrörlig sektor. För Cybercom är det värdefullt att snabbt kunna anpassa sin personalstyrka i takt med att behoven och förutsättningarna förändras. Därför har de valt att hyra in personal via Recruitives bemanningslösning.
“Vi är ju själva ett konsultföretag, så att anlita konsulter känns naturligt för oss”, säger Pernilla Brolin, HR Partner på Cybercom.
“Flexibilitet betyder mycket för oss. Vi behöver kunna optimera vår verksamhet kontinuerligt.” Idag arbetar tre konsulter från Recruitive hos Cybercom; en marknadskommunikatör och två office managers.

“Det har fungerat otroligt bra. Konsulterna är fantastiska att jobba med och vi är väldigt nöjda med det här upplägget”, säger Pernilla.

Snabb respons och stor lyhördhet

Att rekrytera personal kan vara en omständlig, kostsam och tidskrävande process.
En process som man slipper om man anlitar Recruitive.
“Recruitive är väldigt lyhörda. De har förstått precis vad vi söker och vad som
fungerar i vår vardag och verklighet, och de är snabba på att leverera”, säger Pernilla.
Hon konstaterar att det sparar både tid och resurser att själv slippa annonsera och sortera bland ansökningar.
“Recruitive är duktiga på att synas i rätt sammanhang och i sociala medier. De kan sina målgrupper och vet vad som attraherar dem”, säger Pernilla.

Viktigt att alla trivs – oavsett anställningsform

Pernilla betonar vikten av att alla trivs med anställningsformen. På Cybercom gör man ingen skillnad på konsulter och anställda.

“Konsulter och anställda är lika viktiga. Alla bjuds med på konferenser och alla är lika inkluderade i verksamheten.”
“Det är viktigt för oss att veta att konsulterna vi anlitar är anställda hos en seriös och bra arbetsgivare som de känner sig trygga hos. Recruitive är en sådan arbetsgivare, de är väldigt måna om sina konsulter”, säger Pernilla.