”Vi kan verkligen rekommendera Recruitive som samarbetspartner”, säger Henrik Isaksson, Support manager

C.A.GSupport manager

”På Rolfs Flyg & Buss står resor i fokus, så även vår egen tillväxtresa. Vårt mål är att fortsätta växa och Recruitive hjälper oss att hitta rätt talanger för att vi ska kunna fortsätta vår resa mot nya mål”, berättar Emanuel Karlsson om samarbetet.

Rolfs Flyg och BussVD

”Relationen ni har till era konsulter, att ni tar vara på och uppskattar dem som individer.”

Citat från nuvarande kund

”Den lokala närvaron både till oss som kund men också med sin egna personal är fantastisk. Det är lätt att få tag i Recruitive vid behov och det finns alltid en vilja att förbättra samarbetet.”

Citat från nuvarande kund

”Bra analyser av arbetet både internt och hos kund, förslag på proaktiva lösningar, agerar seriöst i alla frågor.”

Citat från nuvarande kund

”Recruitive vet och förstår vårt behov. Något som är viktigt för mig är hur de tar hand om sina kandidater ute på fältet. Jag rekommenderar Recuritive med det varmaste till alla jag får tillfälle att göra det för.”

Citat från nuvarande kund

”Bra och enkelt att komma i kontakt med konsultchefer. Otroligt bra kommunikation, högt i tak, stor förståelse för organisationen vi arbetar inom. Ansvarstagande och delaktiga inom våran bransch och med sina konsulter. Följer ständigt upp positiv och konstruktiv feedback som ges och fås.”

Citat från nuvarande kund

”Professionellt bemötande, flexibilitet, förståelse för våra utmaningar.”

Citat från nuvarande kund

Hej Esther, vad jobbar du med?

Jag jobbar på AC teknisk support där jag hjälper kunder med olika typer av tekniska problem.

  • Vad gör en brand ambassador?

Jag skulle säga att en brand ambassador är någon som finns där för att svara på frågor och funderingar från Recruitive anställda, speciellt de nya. Samt vara någon man kan vända sig till när det där lilla extra stödet skulle behövas!

  • Hur skulle beskriva Recruitive med en mening?

De finns verkligen där i alla lägen, peppar och vägleder när de behövs men även uppmärksammar ens utveckling i arbetet, vilket gör jobbet tusen gånger roligare!

  • Vad är det bästa med att vara anställd hos Recruitive?
Det bästa med att vara anställd hos Recruitive skulle jag säga är trygghet i att veta att man alltid kan vända sig till dem, oavsett situation eller fråga!
Esther

Hej Samir, vad jobbar du med?

Jag jobbar med kundserviceärenden på Tradera. Det innebär allt från rådgivning till faktureringsfrågor och någorlunda teknisk support.

  • Vad gör en brand ambassador?

En Brand Ambassador hjälper ett varumärke att skina så som de förtjänar, genom att visa varumärkets värderingar och mentalitet utåt till de som inte känner till varumärket sedan tidigare. Som mest ett sätt att få höra någon annans framgångs-story.

  • Hur skulle beskriva Recruitive med en mening?

En mänsklig verksamhet, med hög nivå på professionalism och omtanke i allt de gör.

  • Vad är det bästa med att vara anställd hos Recruitive?
Att, trots som konsult, få träffa Recruitive-cheferna på kontoret och i förbifarten kunna säga hej eller ställa någon fråga. Att få lära känna andra konsulter och umgås är även det ett plus!
Samir